Produkty pro fircuda ingo (7)

Mletá Zelená Káva 250g Vivio

Mletá Zelená Káva 250g Vivio

Zelená káva jsou nepříjemné fazole, ze kterých se také získává tradiční pražená káva. Má jemnou světle zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není podrobena procesu kouření. Ve svém složení, kromě stimulujícího kofeinu, také nacházíme kyselinu chlorogenovou, která je přisuzována vlastnostem urychlujícím spalování tuku. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové, stejně jako mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamín B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588kJ/381kcal - 19% RHP* tuk 13g - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0.8g - 4% sacharidy 40g - 15% včetně cukrů 0g - 0% bílkoviny 11g - 22% vláknina 30g - 0g - 0% *RHP - Referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> použití </strong> zelené kávy, pamatujte na správnou vodu. Teplota (optimální teplota je přibližně...
Arborio Rýže 1000g - Vivio

Arborio Rýže 1000g - Vivio

Arborio rýže je italská odrůda rýže, která je hlavní složkou risotta. Itálie je největším evropským producentem rýže. Každoročně se sklízí v množství 1,5 milionu tun, což je však pouze 1 % toho, co farmáři sklízejí v Indii. Výhodou italské rýže pro tento import je skutečnost, že celý proces pěstování, sklizně a zpracování podléhá evropským standardům. U dovážené rýže například nevíme, jaké chemikálie byly použity během jejího pěstování. Nejznámějším italským pokrmem s Arborio rýží je risotto, pokrm charakteristický pro severní Itálii. Arborio rýže může být také součástí sladkých rýžových dezertů, které jsou na bázi mléka nebo rýžového nápoje. Můžete ji také použít s zeleninou. Arborio po uvaření je trochu lepkavá (díky amilopektinu), vlhká, je perfektní pro přípravu pokrmů, dezertů a především je to nejlepší rýže pro risotto.
Mletá Zelená Káva 500G Vivio

Mletá Zelená Káva 500G Vivio

Zelená káva jsou nepříjemné kakaové boby, ze kterých se také získává tradičně pražená káva. Má jemně bledě zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není vystavena procesu pražení. Ve svém složení kromě stimulujícího kofeinu obsahuje také chlorogenovou kyselinu, což souvisí s vlastnostmi urychlujícími spalování tuků. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové a mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamíny B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588KJ/381 kcal - 19% RHP* Tuk 13G - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0,8 g - 0 4% Sacharidy 40G - 15% včetně cukru 0g - 0% Bílkoviny 11g - 22% Vláknina 30g sůl 0g - 0% *RHP - referenční hodnoty příjmu <strong> Použití </strong> Zelená káva, myslete na správnou vodu.
Sušené Goji bobule 500 g vivio

Sušené Goji bobule 500 g vivio

Goji -bobule jsou někdy označovány jako "červené diamanty" a patří do kategorie "superpotravin". Goji -plody se pěstují a konzumují v Číně již více než 2 000 let. Na jejich počest se koná také festival. Goji Jagi je jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje správnou funkci imunitního systému. Vitamín C se také podílí na vstřebávání železa. Plody obsahují také B -vitamíny, které jsou odpovědné za správnou funkci, včetně nervového systému. Kromě vitamínů jsou bobule také zdrojem minerálů, jako jsou: draslík, zinek, vápník, železo a selen. Bobule také poskytují vlákninu, což je nezbytné pro správnou funkci trávicího systému Goji. Polysacharidový komplex s silnými antioxidačními vlastnostmi a odpovědný za správnou střevní mikroflóru. Hodnota 1386KJ/327 kcal - 16% RHP* Tuk 1,2 g - 2% včetně nasycených mastných kyselin 0 g - 0% Sacharidy 64,1 g - 25% včetně cukrů
Mletá zelená káva 500g vivio

Mletá zelená káva 500g vivio

Zelená káva jsou nepohodlné kakaové boby, ze kterých se také získává tradiční pražená káva. Má jemnou světle zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není podrobena procesu kouření. Ve svém složení, kromě stimulujícího kofeinu, také obsahuje chlorogenovou kyselinu, která je přisuzována zrychlujícím vlastnostem spalování tuků. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové a mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamín B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588KJ/381kcal - 19% RWS * Tuky 13g - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0,8g - 4% sacharidy 40g - 15% včetně cukrů 0g - 0% bílkoviny 11g - 22% vláknina 30g sůl 0g - 0% * RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> použití </strong> při přípravě zelené kávy nezapomeňte na správnou teplotu vody (optimální teplota je kolem 90 stupňů), protože zalévání
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.